SOLARIJ

Solarij ni le modna muha, je koristen pripomoček za vsakega, ki se želi pripraviti na tople sončne dni, ki jih bo lahko preživel prijetno. Človeštvo je odvisno od sonca, od UV-žarkov, energijsko in biološko aktivnih žarkov, ki so nujno potrebni za življenje.
V rastlinah sprožajo nastajanje klorofila, telesom živali in ljudi pa dajejo energijo in spodbujajo nastajanje vitamina D.

Več o solariju

Solarij je aparat z žarnicami, ki sevajo UVA- in UVB-žarke. UVB-žarki tvorijo melanin, od katerega je odvisen pigment, UVA-žarki pa koži dajejo porjavelost. Prvi profesionalni solariji so bili narejeni v šestdesetih letih in danes redno obiskovanje solarijev ni nedostopen luksuz. V casu ozonskih lukenj je redno obiskovanje solarija tudi preventiva pred morebitnimi zapleti, ki jih lahko povzroci pretirana izpostavljenost soncu. Vsi solariji so redno servisirani s strani proizvajalca in imajo potrdilo o menjavi žarnic.
Ergolineaugold

SU-DO TROPICAL TAN

Su-do-Professional-spray-tanning_11293_imageSu-do Vam omogoči odličen, brezmadežen ten brez izpostavljanja soncu. Pridobitev temnejše polti s posebnim načinom brizganja je velik napredek v dosegu obarvanja kože. Tekočina na bazi DHA (Dihydroxyacetona) se brizga s pomočjo nalivnega peresa, z zračnim pritiskom, po celem telesu, ali pa samo po želenih delih telesa. Polt potemni po 5-ih urah po nanosu in traja do 5 dni. Dodatno brizganje za podaljšanje obstoja potemnjene polti se lahko izvede kadarkoli. »Su-do Tropical Tan« tekočina se na koži popolnoma posuši v 10-ih minutah. Redna uporaba kreme vam bo omogočila obdržati barvo dalj časa. »Tropical Tan« barve so popolnoma varne.