icon
Večletne izkušnje
Na neboleč način vam pomagamo znebiti nadlog, kot so prekomerna teža ali celulit. 
icon
Hitri rezultati
Po naših skoraj 18. letih izkušnjah vam bomo svetovali in pripravili popolen program ter vam pomagali do željenega rezultata v najkrajšem možnem času.
icon
Naročanje

Da bi zagotovili najboljšo kakovost naših storitev se je potrebno naročiti na recepciji centra. Brezplačno svetovanje!

T 01 83 111 44

 

KAVITACIJA

Aparat Sonic Shaper je napredna tehnologija kavitacije in vakuma, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, Žile, Živci in mišice ostanejo pri tem nedotaknjeni. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu (2-5cm), vendar pa dodatni tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njihov obseg.

Več o kavitaciji

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

VACUSLIM 48

Vacuslim 48 je izjemna metoda, ki zagotavlja najbolj optimizirano zmanjšanje telesne maščobe, odpravo celulita, uravnavanje odvečne tekočine v telesu ter čvrsto in napeto kožo. Ta tretma se izvaja z uporabo dveh serumov:

Vacuslim

Serum za termo oblikovanje – aktivni grelni serum, ki vsebuje učinkovite sestavine za spodbujanje cirkulacije, odpravljanje odvečne tekočine in učvrstitev kože.
Krema za oblikovanje in čvrstitev, ki vsebuje učinkovite sestavine za razgradnjo maščob, odpravljanje celulita, izboljšanje tonusa kože, ter Vacuslim vakuumsko vrečko.

LIMFNA DRENAŽA

Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 

KRIOLIPOLIZA CrioART 360

Postopek zamrzovanja maščobe deluje tako, da se ciljano področje telesa ohladi na nizke temperature, kar povzroči kristalizacijo maščobnih celic. Ta proces poškoduje maščobne celice, medtem ko okoliško tkivo, kot so koža, mišice in živci, ostanejo nepoškodovani. Po poškodbi maščobnih celic se te postopoma razgradijo in izločijo iz telesa skozi naravne presnovne procese. Število tretmajev je odvisno od količine in vrste maščobe – priporočeno pa je narediti 1-3 tretmaje v večtedenskih razmikih. Prvi rezultati so vidni po 3-7 tednih.

MADEROTERAPIJA

KAJ JE MADEROTERAPIJA?
Maderoterapija izvira iz besede madera, ki v španščini pomeni les. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene, sprostitvene, lepotne …) namene. Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza, s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki.

Pri maderoterapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki, kot so valjarji, skodelice, lopatice. Izbira je odvisna od problema, ki pesti stranko: odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, sprostitev mišic, dvig prsi …

Ena izmed prednosti maderoterapije je tudi v tem, da temelji na uporabi posebej izdelanih pripomočkov iz lesa in je zato 100% naravna tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza.

Z MADEROTERAPIJO VPLIVAMO NA:
Pospešitev mikrocirkulacije, pospešitev limfe, maščobno celico, vezivno tkivo – fascijo, zunanji videz kože.