icon
Večletne izkušnje
Na neboleč način vam pomagamo znebiti nadlog, kot so prekomerna teža ali celulit. 
icon
Hitri rezultati
Po naših skoraj 18. letih izkušnjah vam bomo svetovali in pripravili popolen program ter vam pomagali do željenega rezultata v najkrajšem možnem času.
icon
Naročanje

Da bi zagotovili najboljšo kakovost naših storitev se je potrebno naročiti na recepciji centra. Brezplačno svetovanje!

T 01 83 111 44

 

KAVITACIJA

Aparat Sonic Shaper je napredna tehnologija kavitacije in vakuma, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, Žile, Živci in mišice ostanejo pri tem nedotaknjeni. Rezultati so pri večini vidni že po prvem posegu (2-5cm), vendar pa dodatni tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njihov obseg.

Več o kavitaciji

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

RADIALNA ENDODERMNA TERAPIJA

Radialna endodermna terapija predstavlja edinstven pristop k terapiji celulita in oblikovanju telesa. Posebno oblikovane ročke z vrtečimi kroglicami ustvarijo krožno kožno gubo, kjer istočasno potekata masaža in raztezanje vezivnega tkiva.

Ventuza pospeši pretok krvi in kisika v tkivih, izboljša cirkulacijo limfe in posledično odstrani iz telesa odvečno tekočino in metabolite, razteza vezivno tkivo, Stimulira nastajanje kolagena in pospeši metabolizem. Rezultat je lepše oblikovano telo ter gladka in napeta koža.

LIMFNA DRENAŽA

Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in bistveno zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. 

ELEKTRO-MIŠIČNA STIMULACIJA

Aparat je specialno oblikovan za delo v kozmetiki in je pogoj za uspešno zmanjševanje celulitnih oblog ter za izboljševanje tonusa kože in mišic. Raznoliki programi omogočajo terapijo različnih stanj: za terapijo celulita, za zmanjševanje maščobnih oblog (lipoliza), za tonizacijo kože in vensko ter limfno drenažo.

Obloga telesa SALIN

Naravna nega z bogatstvom iz morskih globin za razstrupljanje telesa, razgradnjo maščobnih celic, ponovno učrvstitev kože. Učinkovito zmanjšuje in odpravlja celulit, ter istočasno kožo oskrbi z minerali, vitamini, s proteini in svežo vlago, okrepi njeno strukturo, elastičnost ter kožo zaščiti pred staranjem.

Obloga telesa PEEL OFF

Drenažna maska je primerna za vse vrste kože. aktivira proces odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospešuje krvni in limfni obtok, razgradnja maščob, ter odpravljanje vode in toksinov iz telesa. kožo učvrsti in dolgotrajno ohranja njen mladosten videz.


KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza je inovativna tehnologija na področju neinvazivnih postopkov za zmanjševanje maščobnih oblog, ki so odporne na dieto in telovadbo. V manj kot eni uri začnete izgubljati maščobo brez kirurških posegov in igel, posebnega okrevanja ni, rezultati pa so dolgoročni.

Trdovratne maščobne obloge na trebuhu, bokih, stegnih, hrbtu in pod brado so ponavadi odporne na običajne metode hujšanja in se jih s prilagojeno prehrano ali telesno aktivnostjo ne moremo znebiti. Kriolipoliza je nova metoda, s katero lahko vse vidne dele telesa preoblikujemo povsem varno, nežno in učinkovito, deluje pa ciljano zgolj na maščobne celice, brez poškodb kože.

MADEROTERAPIJA

KAJ JE MADEROTERAPIJA?
Maderoterapija izvira iz besede madera, ki v španščini pomeni les. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene, sprostitvene, lepotne …) namene. Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza, s posebnimi anatomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki.

Pri maderoterapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki, kot so valjarji, skodelice, lopatice. Izbira je odvisna od problema, ki pesti stranko: odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe, pomlajevanje obraza, sprostitev mišic, dvig prsi …

Ena izmed prednosti maderoterapije je tudi v tem, da temelji na uporabi posebej izdelanih pripomočkov iz lesa in je zato 100% naravna tehnika, ki ne povzroča alergijskih reakcij na koži. Maderoterapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita, preoblikovanja telesa in pomlajevanje obraza.

Z MADEROTERAPIJO VPLIVAMO NA:
Pospešitev mikrocirkulacije, pospešitev limfe, maščobno celico, vezivno tkivo – fascijo, zunanji videz kože.