Lepo in skladno naličen obraz je okras in pika na i vsake urejene sodobne ženske. Ne glede na to, kako popolna so njena oblačila, nenegovan in nenaličen obraz pokvarita celotno podobo, saj imajo le redke srečnice tako lepo polt, izrazite oči in trepalnice ter polne ustnice, da ne potrebujejo nobene pomoči ličil.

Dnevno ličenje

Vsakodnevno ličenje omogoča svež in lep videz obenem pa prekrije manjše pomanjkljivosti.

Slavnostno ličenje

Slavnostno ličenje je primerno za maturantske plese, valete, slavnostne dogodke itd. … Naredi se fiksirni make-up, ki drži 24 ur. Koža se tudi na slikah ne sveti in se tudi ob potenju ne razmaže. Oči se naličijo primerno oblačilom, ki jih ima stranka.

Poročno ličenje

Poročno ličenje je le ‘nadgradnja’ slavnostnega ličenja, le da se tukaj za oči vedno uporabljajo nežni odtenki, dodajo se lahko bleščice, kamenčki… Bleščice se nanesejo tudi po dekolteju, zgornjem delu hrbta in rokah oz. tam kjer je pri nevesti vidna koža.


Keratinsko vihanje trepalnic – elleebana lash lift

2015-10-13-6Je trenutno najbolj vroč trend na lepotnem tržišču, ki se ukvarja z naravnimi trepalnicami in vam omogoča, da v 45 minutah, poudarite, privihate, potemnite in keratinsko ojačate naravne trepalnice.

Sistem za dvig in vihanje naravnih, ustvari videz daljših trepalnic, jih okrepi s keratinom, odpre oči in posledično v trenutku daje mladostnejši videz. Obstojnost postopka, je odvisna od naravnih trepalnic, vendar je predvidena od 8 tednov naprej. Nobena aktivnost vam ne pokvari pridobljenega izgleda. Lahko se prosto prhate, plavate v morju in bazenih, spite z obrazom v vzglavniku in savnate. Prav tako se prosto ličite, s čimer še dodatno poudarite novo pridobljen izgled.

Xtreme Lashes – Podaljševanje trepalnic

Naj gre za posebno priložnost in glamurozen pogled ali vsakdanji, popolnoma naravni videz – vse to je Xtreme Lashes®. Stilistka bo upoštevala vaše želje in natančno namestila trepalnice za želeni učinek. Kakovostni materiali zagotavljajo, da bodo vaše oči urejene in svežega videza 24 ur na dan. Ob pravilni negi se bodo vaše naravne trepalnice med nošenjem podaljšanih trepalnic še dodatno okrepile, saj jih ne boste obremenjevali z nanosom maskare in z dnevnim odstranjevanjem ličil.

Več o postopku


Kakovostna namestitev trepalnic se začne s svetovanjem
Svetovanje je pomemben del postopka. Zaupajte svojemu stilistu, kakšen učinek želite. Pomembno je, da se s stilistom dogovorite o vseh podrobnostih – o želeni dolžini trepalnic in učinku, ki ga pričakujete. Stilistka bo vaše želje upoštevala v največji možni meri, izbrala pa bo dolžino, barvo, obliko in debelino trepalnic, ki so za vas najbolj primerne, da naravne trepalnice ne bodo preobremenjene.

Čistilni postopek za daljšo obstojnost
Pred vsakim podaljševanjem trepalnic, naj bo to prvič ali ob korekturi, stilist očisti vaše naravne trepalnice. Z njih odstrani morebitne ostanke ličil, predvsem pa jih razmasti in uravna pH vrednost. Gre za pomemben korak v postopku podaljševanja, ki izboljša vzdržljivost umetnih trepalnic in delovanje lepila.

Zdravju prijazno, neboleče in sproščujoče nanašanje
Za prvo podaljševanje trepalnic si rezervirajte približno 2 uri časa. Med podaljševanjem na vaše trepalnice namestimo podaljške trepalnic, ki se nikoli ne dotaknejo veke in tako pri rasti ne ovirajo naravnih trepalnic. Postopek je zdravju popolnoma prijazen in neboleč. Zaradi hipoalergenega lepila FlexFusion®, ki ne vsebuje formaldehida, lahko vaše oči med postopkom brez težav odprte. Ker pa je občutek sproščujoč, lahko tudi zaspite. Kakovostni Xtreme Lashes® materiali ne dražijo oči, zato so trepalnice primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Korektura za ohranjanje videza
V treh tednih se obnovi približno ena tretjina naravnih trepalnic.
V tem času tudi zrastejo, zato je potrebno obnoviti podaljšane trepalnice. Pri postopku korekture stilist zapolni prazna mesta na novo zraslih naravnih trepalnicah in zamenja nekatere podaljške trepalnic, ki izstopajo zaradi dolžine. Korektura traja manj kot prvo podaljševanje, sicer pa zanjo potrebujete približno uro in pol časa.
Stilistko obiščite tudi v primeru, ko želite odstraniti podaljške trepalnic. Za popolnoma neboleč postopek bo potrebovala približno 15 minut, vaše naravne trepalnice pa bodo nepoškodovane.