manikura

Manikura in umetni nohti

Roke so ogledalo človeka. Za lepe in urejene nohte je potrebna redna manikura. Posebej so pomembni lepo negovani in oblikovani nohti, ki roke naredijo še bolj atraktivne.

Manikura je nega naravnih nohtov in rok. Nohti se oblikujejo in nahranijo, odstrani se obnohtna kožica in po želji nalakirajo nohti. Če želite Vaše roke kraljevsko razvajati, pa ji privoščite kraljevsko manikuro, pri kateri se nohti še posebej nahranijo s posebno negovalno kremo in oljem, na rokah se naredi piling in nohte na koncu okrona s francoskim lakiranjem ali poslikavo. Manikura in pedikura – privoščite si oboje.

Shellac permanentno lakiranje

Shellac je s patentom zaščitena inovacija. Vsebuje UV3 tehnonologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri laku za nohte in vzdržijivosti gela. Gre za resnično inovacijo podaljšanja obstojnosti barve nohtov brez odkruškov. Shellac se nanaša kot običajen lak za nohte. Za odstranitev potrebujete le 10 minut! Shellac se v trenutku posuši, s pomočjo UV nege je barva vzdržljiva, fleksibilna, briljantna in prenese vse vaše aktivnosti.

Umetni nohti

V primeru, da bi želeli takoj imeti lepe in dolge nohte, se lahko odločite za podaljšanje nohtov s konico. Do polovice nohtne plošče se nalepi plastična konica, ki se jo po želji skrajša in oblikuje, zabriše se prehod med plastiko in naravnim nohtom ter se nanese tanka plast gela. Naši nohti se odlikujejo po zelo dobri obstojnosti in naravnem izgledu. Popravilo nohtov se izvaja enkrat mesecno. Po dveh do treh mesecih vaši nohti prerastejo plasticno konico in lahko nato vaše nohte ojacamo z gelom. Gel je lahko prozoren ali pa imate lahko konico druge barve (francoska manikura).

manikura

Pedikura

Pedikura je nega nog in stopal. V pedikuro je vključeno namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde kože, nega nohtov na koncu pa še sproščujoča masaža stopal. Po potrebi zdravimo tudi vraščene nohte in odstranjujemo kurja očesa in otiščance. Po koncani pedikuri vam nohte lahko barvno ali francosko lakiramo, po želji pa vam jih lahko tudi podaljšamo z gelom. Pedikura je primerna za vse tako za moške kot za ženske. Ob redni negi stopal je korak lažji in neboleč.

 

Osnovna pedikura

Pri osnovni pedikuri se nohti na nogah postrižejo, oblikujejo, uredi se obnohtna kožica in odstrani trda koža s stopal. Na koncu se noge še osvežijo z losjonom in kožo stopal se nahrani s primerno kremo. Postopek se priporoča enkrat mesečno.

Kraljeva pedikura

Kraljeva pedikura je primerna za vse, ki želijo imeti noge perfektno urejene in spočite. Poleg osnovne pedikure se tukaj naredi še piling nog (do gležnjev), nohte se poljubno nalakira in na koncu se noge zmasira do kolen.